Slow Fashion in bergen

Other events

Bli med!

Det er alltid behov for et ekstra par hender på våre arrangementer. Finn ut hva frivillighet hos Clothing Swap Bergen innebærer gjennom lenken under.

samarbeid

Vi har utviklet en rekke aktiviteter som vi kan arrangere hvor som helst, og vi er alltid åpne for samarbeid. Er du interessert i noen av følgende aktiviteter, eller har du andre planer vi kan bidra til? Ikke nøl med å ta kontakt med oss gjennom info@clothingswapbergen.no.

Klesbytte

Vil du organisere et byttearrangement? Vi er her for å hjelpe. Vi tar med alt man trenger av klær, stativer, prøverom og mer!

Slow Fashion Event

Dette arrangementet passer perfekt for fritidsklubber. Vi tar med klær til bytte, setter opp et reparasjonsverksted og har flere gøye upcycling-aktiviteter.

Reparasjonskafé

Kunnskapen om hvordan man reparerer klær har stort sett forsvunnet. Vi er på et oppdrag for å bringe det tilbake! Vi tar med alt av utstyr og materiell som trengs for å hjelpe gjestene dine og lære dem hvordan de kan reparere klærne selv.

Om oss

Clothing Swap Bergen arrangerer store bytte-arrangementer, reparasjons-kafeer og upcycling-verksteder. Vi tror at bærekraftige mote er for alle og hjelper deg å dele og ta vare på klærne du allerede eier.

Andre prosjekter

CSB Syklubb

CSB syklubben består av en gruppe sy-entusiaster, som samles månedlig. Målet er å skape et sosialt og lavterskelmiljø for sying og deling av ferdigheter. Alle jobber med sine egne prosjekter og hjelper hverandre når det trengs.

CSB Fillevev studio

Et av CSBs viktigste mål er å bidra til en sirkulær motekjede. Noen av klærne som leveres inn på byttene er av så lav kvalitet at de er uegnet for bytte eller reparasjon. I fillevev studioet brukes disse fillene for å lage nye gjenstander.

Doner

Clothing Swap Bergen er en ideell organisasjon i utvikling og sterkt avhengig av tilskudd og donasjoner. Vi jobber for å gjøre CSB til en økonomisk bærekraftig organisasjon og kan virkelig trenge din hjelp til å gjøre det. Har du økonomisk mulighet og ønsker å støtte en lokal miljøorganisasjon, gi gjerne en donasjon via Vipps. Tusen takk!