BYTTE + REPARASJONS-KAFÉ
Velkommen til Bergens største klesbyttearrangement! Stikk innom og få deg et nytt sommerantrekk ved siste byttet før sommeren. Vi legger ut lyse og luftige klær som du kan nyte solen i. Kaféen serverer kafe og hjemmelaget kake og husk å stikke innom reparasjonskaféen, der vi hjelper deg å fikse klærne dine. 

Når: 16. juni, 12.00 - 17.00
Hvor: Bergen Kjøtt (Skutevikstorget 1)
Billetter (50-100kr): clothingswapbergen.ticketco.events

Hvordan funker det?
Dykk ned i skapet og samler maks. 7 klesplagg, sko, vesker eller smykker. Ved byttet får du poeng for hver vare, avhengig av type og kvalitet. Ta deg deretter tid til å se gjennom de velfylte stativene våre for å finne noe fint og betal for det med poengene du mottok. Klærne du leverte vil bli gjort tilgjengelig for nyankomne byttere, og du drar hjemme med det nye antrekket ditt! Ettersom vi har eget lager, vil det være klær tilgjengelig helt fra starten. Obs: Du kan bruke poeng du mottok ved tidligere arrangement. 

Reparasjonskafé
Reparer dine egne klærne i reparasjonskafeen. Våre erfarne frivillige hjelper dere med å gjøre små reparasjoner, som å feste en knapp, tette et hull eller bytte ut en glidelås. Verkstedet er inkludert i billettpris. Hvor mange reparasjoner du kan gjøre avhenger av hvor travelt det vil være.

Hvem er Clothing Swap Bergen?
Clothing Swap Bergen er mulig pga et team av frivillige med et hjerte for bærekraftig mote. Følg oss på Instagram: @clothing_swap_bergen

BERGEN KJØTT:
/// TILKOMST
Bergen Kjøtt er en gammel fabrikk og vi jobber med å legge til rette for bedre tilkomstveier. Vi har tilkomst fra gatenivå, tar imot servicehunder og har toalettfasiliteter tilgjengelig for alle kjønn og tilrettelagt for rullestolbrukere. Ledsagere har gratis adgang, men må registrere seg i forkant av arrangementet. Mer infomasjon: https://www.bergenkjott.org/kontakt

/// VELKOMMEN
Bergen Kjøtt støtter aktivt opp om et antirasistisk, inkluderende miljø for alle kjønn, bakgrunner og funksjonsevner, som ikke tolererer noen form for trakassering eller diskriminering.

CONNECT

info@clothingswapbergen.no
FacebookInstagram

SUPPORTED BY

Lotteri- og stiftelsestilsynet logo
Logo Sparebanken Vest

PARTNERS

Logo Bærekraftspilotene
Opplett logo
Logo Tekstilindustrimuseet
Logo KMD
Logo Sammen